Un șofer a abandonat mașina plină cu țigări de contrabandă în parcarea unui magazin și a fugit, la vederea polițiștilor


Intră acum și în grupul de

Un șofer și-a abandonat autoturismul plin cu țigări de contrabandă în parcarea unui magazin din localitatea Falcău și a fugit când a văzut autospeciala poliției de frontieră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Ilie Poroch Serițan, polițiștii de frontieră din Brodina au depistat, joi seara, în trafic, pe raza localității Falcău un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Marea Britanie, despre care aveau suspiciuni că transportă ţigări.

La observarea autospecialei poliției de frontieră, șoferul a virat brusc pe o stradă laturalnică, a intrat în parcarea unui magazin din localitate, unde a abandonat autoturismul.

Polițiștii de frontieră au constatat că mașina era plină cu ţigări de contrabandă, fiind inventariate 5.490 de pachete de țigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană în valoare de 60.390 lei.

Țigările au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frotieră Brodina, fiind efectuate în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor implicate în contrabandă. (N.B.)


Intră acum și în grupul de