Un tânăr a furat încasările unei case de pariuri din cartierul Burdujeni. El a fost reținut după o acțiune amplă a polițiștilor


Intră acum și în grupul de

Peste 60 de poliţişti suceveni au fost implicaţi într-o amplă şi rapidă acţiune de identificare, localizare şi reţinere a unui tânăr care a furat aproape 5000 de lei de la o casă de pariuri din cartierul Burdujeni, iar în cadrul acțiunii au fost blocate căile de acces şi au fost efectuate verificări complexe.

 

Astfel, vineri seara Secția de poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de un angajat al unei case de pariuri despre faptul că, în jurul orei 19.20, un tânăr necunoscut i-a furat încasările și a fugit.

Polițiștii au stabilit că profitând de neglijența angajatului casei de pariuri cu punct de lucru în cartierul Burdujeni, care a ieșit din casierie pentru a verifica un aparat și a lăsat ușa deschisă şi neasigurată, un tânăr a pătruns în interior și a furat 4.900 lei, după care, l-a ameninţat cu acte de violenţă pe casier și a fugit.

În urma măsurilor operative întreprinse la nivelul Poliției municipiului Suceava, suspectul a fost identificat după trei ore ca fiind un tânăr de 19 ani, din localitate, de la care, s-a reușit recuperarea parțială a prejudiciului.

În cauză s-a dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore pentru tâlhărie și a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

El a fost arestat, preventiv, sâmbătă, de Judecătoria Suceava.

Poliţiştii suceveni anunță că vor acţiona cu fermitate şi operativitate maximă în orice situaţie de acest gen, de natură a induce un sentiment de insecuritate în comunitate.(N.B.)


Intră acum și în grupul de