Primarul Ion Lungu a baut apa industriala, crezand ca e apa de Berchisesti


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, Angela Zarojanu, si-a exprimat, miercuri, într-o conferinta de presa, indignarea ca primarul Sucevei, Ion Lungu, a început sa prezinte populatiei realizarile echipei liberale ca fiind ale sale, si a dat ca exemplu aductiunea apei potabile din sursa Berchisesti, în cartierul Burdujeni, unde apa livrata populatiei provenea dintr-o captare de suprafata, fiind apa industriala.

Aceasta a precizat ca atât ideea acestui proiect, cât si modalitatile tehnice de realizare, apartin echipei PNL, în special consilierului judetean Bogdan Cristache.

Angela Zarojanu a afirmat ca „este cel putin penibila amnezia primarului fata de implicarea liberalilor în aceasta reusita, cel putin la fel de penibila ca si deschiderea robinetului, un gest care musteste de populism”.

Aceasta i-a sugerat primarului Ion Lungu sa pozeze lânga realizari facute de noua sa echipa, cea din PD-L, pe care, oricât le va cauta, nu le va gasi.

­

Si, consilierul Bogdan Cristache, a mai adaugat ca primarul Ion Lungu, a baut apa imediat dupa deschiderea vanelor, si nu a stiut ca bea în continuare apa industriala, cea din statia de la Berchisesti ajungând pe conducte câteva ore mai târziu.

De la începutul acestei luni, cartierul sucevean Burdujeni beneficiaza de apa potabila de calitate, provenita din sursa Berchisesti, unde sunt puturi de adâncime, pâna acum, zona fiind alimentata cu apa industriala dintr-o sursa de suprafata. 


Intră acum și în grupul de