Nichitean isi vrea oamenii alaturi in echipa liberala

Secretarul general-adjunct al organizatiei judetene Suceava a PNL, Brândusel Nichitean, le-a „promis” celor din fostul PD, actualmente PD-L, ca va face în asa fel încât toti oamenii care au fost alaturi de el în perioada în care a activat în rândul democratilor, sa vina alaturi de echipa liberala. „Consider ca a venit vremea sa încep sa adun acei oameni care au plecat din PD dupa ce eu am fost dat deoparte. Vreau sa-i aduc pe toti lânga mine si sa refacem echipa care am fost cândva”, a explicat Brândusel Nichitean.  

Acesta a mai anuntat ca organizatia PC de la Fundu Moldovei (fosta PD), în frunte cu liderul Viorel Tâmpau, a trecut la PNL Suceava. „Vom mai aduce si alte echipe si organizatii din zona Câmpulung Moldovenesc”, a promis secretarul general-adjunct al PNL Suceava.

De la venirea sa alaturi de liberali, sute de membri, în special din fostul PD, au trecut la PNL, acuzând în principal lipsa totala de dialog cu noua conducere preponderent ex-liberala a PD-L Suceava, avându-l ca lider pe senatorul Gheorghe Flutur.

loading...