Prefectura Suceava: Guvernul vrea să acorde la timp subvențiile pentru agricultură. Cererile de plată pentru subvenții în 2017 se pot depune în perioada 1 martie- 15 mai


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, luni, că Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a transmis că pentru plata la timp a subvențiilor, informează beneficiarii privind campania de depunere a cererilor unice de plată pentru obținerea subvențiilor pe anul 2017.

Astfel, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură va lansa la data de 1 martie a.c. Campania de depunere a cererilor unice de plată pentru obținerea subvențiilor pe anul 2017.

Campania de depunere a cererilor unice de plată se va încheia la data de 15 mai a.c.

Cel mai important document de identificare și eligibilitate al fermierilor este adeverința de la Registrul Agricol, administrat de autoritățile administrației publice locale ale comunelor, orașelor și municipiilor.

Conform Programului de Guvernare, primul obiectiv pentru agricultură îl constituie “acordarea la timp a subvențiilor pentru agricultură”, precizează Prefectura Suceava.

Totodată, s-a făcut o solicitare către APIA Suceava să facă publice sumele alocate în acest an pe tipuri de activități subvenționate. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de