Profesori ai USV vor acorda liceenilor şi în acest an consultaţii gratuite de pregătire pentru Examenul de Bacalaureat


Intră acum și în grupul de

Profesori ai Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava vor acorda, pentru al doilea an consecutiv, consultații gratuite atât pentru elevii de liceu, cât și pentru absolvenții de liceu fără diplomă de bacalaureat, care doresc să se pregătească suplimentar în vederea susținerii Examenului de Bacalaureat și a Examenului de Admitere la facultate.

Potrivit unui comunicat de presă al USV, profesori cu experiență din cadrul USV vor face consultații gratuite pentru a veni în sprijinul elevilor de liceu ce doresc să se pregătească suplimentar pentru Examenul de Bacalaureat la următoarele discipline: Limba și Literatura Română, Matematică, Chimie  organică, Chimie anorganică, Istorie, Geografie, Logică și argumentare, Economie.

“Consultațiile sunt concepute sub forma unor module interactive și vor putea fi personalizate în funcție de nivelul de pregătire al elevilor participanți. De asemenea, dacă va fi necesar, se vor organiza grupe distincte pentru absolvenții de liceu din seriile anterioare care nu au obținut diploma de Bacalaureat. Pregătirea este gratuită și sunt așteptați, ca și în anul trecut, elevi din județul Suceava, dar și din județele învecinate, care pot alege atât disciplina pe care vor să o urmeze, cât și modulul vizat”, se precizează în comunicatul de presă al USV.

Sursa citată menţionează că pentru înscrierea la consultaţiile gratuite este necesară completarea unei cereri de înscriere, aflată pe site-ul www.usv.ro, la secţiunea „Consultaţii bacalaureat”, și transmiterea acesteia, în perioada 15-27 februarie, la adresa agnezia@usv.ro.

Orarul consultațiilor va putea fi, de asemenea, accesat pe site-ul USV. Alte informații la nr. de telefon 0230-216147, int. 505.

De precizat este că în urma cursurilor de pregătire desfășurate, în perioada februarie-mai 2016, la care au participat aproape 350 de elevi din județele Suceava, Botoșani, Neamț, 90 la sută dintre cursanți au obținut diploma de Bacalaureat. (Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de