14 sfaturi pentru cadoul perfect de Valentine’s Day, oferite de Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În acest an, de Valentine`s Day, Iulius Mall Suceava își ajută clienții să câștige titlul de „cuplul anului” și îi răsplătește cu premii dedicate dragostei. Astfel, le oferă 14 sfaturi pentru a alege daruri inspirate persoanelor iubite. atâtea sugestii de cadouri cu ajutorul cărora își pot surprinde jumătatea.

Magazinul Coton

”De 14 februarie, Iulius Mall le oferă clienților tot atâtea sugestii de cadouri cu ajutorul cărora își pot surprinde jumătatea. Doamnele și domnișoarele vor fi impresionate de articolele Ale Boutique, care transferă frumusețea portului popular în ținute de actualitate. Pentru cele cu un stil romantic, la Daioro sunt rochii deosebite, în timp ce la Coton se găsesc piese pe placul adeptelor stilului clasic și elegant.

Bijuteriile nu trebuie să lipsească dintr-un cadou oferit femeilor, iar la Iulius Mall Suceava sunt disponibile nenumărate sugestii. Pentru cei care vor să facă marele pas chiar de Ziua Îndrăgostiților, la Atlantis Gold sunt o diversitate de propuneri pentru inelul perfect. Domnii care vor să le facă pe partenere să se simtă ca adevărate prințese pot alege bijuterii strălucitoare, de la Tres Jolie.

Gențile sunt marea pasiune a femeilor, iar modele variate sunt disponibile la Elly Fashion. Îndrăgostitele adoră să păstreze amintiri, așa că un suvenir tematic, de la Tres Jolie, este o opțiune potrivită.

Pentru bărbați, Iulius Mall Suceava recomandă cadouri în ton cu stilului lor vestimentar. La Men`s Fashion poți alege eleganța, în timp ce Elly Fashion este locul ideal pentru piese de îmbrăcăminte casual. Accesorii care să imprime personalitate unei ținute se găsesc la Ghio`s Collection.

Ghio`s Collection
Paolo Bertolucci

Articole rafinate, pentru orice preferințe masculine, sunt disponibile la , iar sugestii de cadouri care să îi aducă aminte de persoana care i le-a oferit sunt și la Tres Jolie.

Tres Jolie

Domnii iubesc mișcarea, așa că o surpriză inspirată este o invitație la patinoarul Dream Ice. Iar pentru sesiuni de relaxare în doi sunt recomandate cafenelele din Iulius Mall Suceava.

În plus, cumpărăturile pot aduce șansa de a câștiga premii pentru doi. Până pe 14 februarie, clienții care fac shopping în valoare de minimum 100 de lei se pot înscrie la tombola specială de Valentine`s Day. Marele premiu, acordat prin tragere la sorți, este o sesiune foto profesională, realizată de fotograful Ovidiu Leșan. Zilnic, în urma extragerilor, va fi desemnat câștigătorul unei cine romantice, la Complex Căprioara. În plus, primii 200 de participanți ai fiecărei zile vor fi răsplătiți cu premii instant”, se arată într-un comunicat al Iulius Mall Suceava.

Sursa citată mai precizează că marți, 14 februarie, în intervalul orar 12.00 – 20.00, îndrăgostiții sunt invitați la photo corner-ul amenajat la parterul Iulius Mall, în zona scărilor rulante spre Food Court, unde vor primi o amintire drăgăstoasă. Toate fotografiile vor fi încărcate și pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de