Două noi curse charter în vara acestui an din Suceava spre Zakynthos și Antalya, cu Air Bucharest


Intră acum și în grupul de

Două noi curse charter vor funcționa în vara acestui an de pe Aeroportul Suceava care vor fi operate de compania aeriană Air Bucharest.

Potrivit unor surse din cadrul operatorilor de turism suceveni, cursele vor intra în funcțiune din iunie și vor fi funcționale până în septembrie.

Astfel, spre Antalya, pe lângă o cursă ce va opera vineri, Air Bucharest va zbura, din 12 iunie până în 11 septembrie lunea spre aceeași destinație.

Totodată, Air Bucharest va efectua miercurea o cursă charter spre Zakynthos, detaliile acestei curse fiind încă în negociere.

Compania aeriană Air Bucharest și-a inceput activitatea în iulie 2010 cu aeronava tip Boeing 737-300.

Aeronava este într-o stare tehnica excepțională, fiind întreținută permanent de o echipă tehnică cu experiență în domeniu mai mare de 20 de ani și în strânsă colaborare cu departamentul tehnic Tarom, una dintre cele mai cunoscute companii de maintenance la nivel global, potrivit site-ului companiei.

AIR BUCHAREST este o companie aeriană de chartere și zboruri AD­HOC înființată în 2010 de Hasan și Oana Yapici.

„Principalul scop al înființării companiei a fost să susțină activitatea Agenției de turism KUSADASI, privind operarea curselor Charter pe destinațiile de vacanță TURCIA, GRECIA, SPANIA, EGIPT și DUBAI. Dar în anii care au trecut am reușit să diversificăm foarte mult activitatea companiei”, se menționează pe site-ul companiei.

 

Reamintim că din 18 martie, Wizz Air deschide cursa Suceava-Venetia Treviso(două curse pe săptămână), iar din 25 martie vor fi operate tot de Wizz Air cursele spre Roma-Ciampino (trei zboruri pe săptămână) și Bologna (trei zboruri pe săptămână) pe lângă cele spre Milano-Bergamo (patru zboruri pe săptămână) și Londra-Luton (patru zboruri pe săptămână).

UPDATE

Aeroportul Suceava a anunțat, marți după amiaza, pe pagina oficială de socializare că în perioada 12 iunie-18 septembrie 2017, în fiecare zi de luni, tour-operatorul Kusadasi impreuna cu compania aeriana AirBucharest vor opera o cursa charter cu destinatia Antalya .
Orarul zborului este următorul: decolare Antalya 14:45, aterizare Suceava 16:45, decolare Suceava 17:30, aterizare Antalya 19:30.

Sursa citată a mai anunțat că în perioada 9 iunie – 15 septembrie 2017, în fiecare vineri, se poate zbura spre Antaya în regim de charter turistic, cu tour-operatorii fiind  Calypso și Prestige Tours zborul fiind operat de  compania aeriană Atlas Global cu o aeronavă Airbus A321 cu o capacitate de 216 locuri.

(N.B.)


Intră acum și în grupul de