Tânăr de 16 ani, ucenic la un atelier auto din Salcea, a furat o mașină aflată în service și a avariat-o ușor


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 16 ani din orașul Salcea, ucenic la un atelier auto din localitate, este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce a furat o mașină lăsată în service și a avariat-o ușor.

Astfel, în cursul zilei de luni, Poliția orașului Salcea a fost sesizată despre faptul că, în noaptea de duminică spre luni o mașină a fost furată din parcarea amenajată în proximitatea unei societăţi comerciale din localitate, autoturismul aparținând unui tânăr de 27 de ani, din municipiul Suceava.

Polițiștii au stabilit faptul că vineri tânărul a adus autoturismul la un atelier auto din orașul Salcea, fiind parcat în parcarea amenajată din spatele acestuia, iar luni dimineața, în jurul orei 08.30, administratorul firmei, a constatat lipsa vehiculului, ce a fost identificat abandonat cu avarii minore pe strada Nicolae Grigorescu, din localitate.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autorul furtului a fost identificat ca fiind un minor de 16 ani, localnic, ucenic la atelierul auto unde fusese parcat autoturismul.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducere a unui autovehicul pe drumurile publice  fără a poseda permis de conducere ” și ,,furt  în scop de  folosință”, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de