Un bărbat a fentat polițiștii care l-au oprit în trafic și a reușit să fugă la volanul mașinii pe care o conducea fără permis


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a fost depistat, luni seara, la volanul unei mașini în comuna Frătăuții Noi a reușit să fugă de polițiștii care l-au oprit în trafic după ce a spus că vrea să își caute documentele în interiorul mașnii.

Astfel, luni seara la ora 18.12, în timp ce acționa pe DJ 178C, pe raza comunei Frătăuții Noi, în apropierea intersecției cu Drumul Comunal „La Pichet”, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a oprit pentru control un autoturism înmatriculat în străinătate, la volanul căruia se afla un bărbat de aproximativ 40 de ani, care a coborât din mașină și care, a declarat faptul că, nu deține documentele asupra lui, comunicând polițiștilor datele de stare civilă ale unei alte persoane.

Ulterior, sub pretextul că dorește să caute documentele, conducătorul auto a urcat în autoturism și a plecat de la fața locului.

În urma activităților operative întreprinse, polițiștii au stabilit că autoturismul a fost condus de un localnic de 36 de ani, care nu posedă permis de conducere.

Bărbatul este cercetat penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „fals privind identitatea”, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de