Acasă Actualitate FOTBAL : Dumitru Copil – tinta principala a dinamovistilor in campania...

FOTBAL : Dumitru Copil – tinta principala a dinamovistilor in campania de transferuri din vara


Intră acum și în grupul de

A fost nevoie de 26 de etape pentru ca sefii lui Dinamo sa realizeze principala „buba” a alb-rosilor din acest sezon: linia mediana. Considerând sezonul în curs unul în mare parte compromis, Borcea&Co au decis sa pregateasca lista de „cumparaturi” pentru mercato-ul de vara.

Principala tinta a „câinilor” pentru perioada de transferuri este, dupa cum era de asteptat, un mijlocas: Dumitru Copil. Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, tratativele sunt foarte aproape de a fi rezolvate. În vârsta de 18 ani, fotbalistul lui Hearts of Midlothian este foarte aproape de o despartire de scotieni, contractul urmând sa îi expire în vara. Tinând cont de faptul ca ambele parti nu doresc prelungirea întelegerii, exista sanse mari ca începutul sezonului viitor sa îl gaseasca pe tânarul Copil în tricoul lui Dinamo.



În alta ordine de idei, Cornel Talnar va conduce echipa pe termen nelimitat, dar redus. Soarta antrenorului interimar este deplânsa de Danut Lupu: „Talnar parca e minge de ping-pong, ba îl aduce înapoi, ba îl da afara, n-are nici un pic de mândrie, accepta orice din partea conducerii. Cred ca actionarii n-au ce face cu banii, de aceea tot angajeaza diversi antrenori. Dinamovistii pierd Cupa UEFA doar daca sunt prosti”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version