Tomografii pentru Spitalul Judetean, facute de o firma ieseana


Intră acum și în grupul de

Între Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava si firma ieseana Explora s-a încheiat joi un contract pentru efectuarea de tomografii, astfel, din aceasta luna, bolnavii internati la unitatea judeteana sau care ajung aici în regim de urgenta si au indicatii pentru o tomografie computerizata sunt investigati de firma de explorari paraclinice de înalta performanta din Iasi. Aceasta si-a deschis punct de lucru la iesirea din Suceava spre Scheia, si în  felul acesta, spitalul „a rezolvat” pe moment problema transportului pacientilor pâna la clinicile din Iasi, în dotarea carora se afla un astfel de aparat.

Directorul interimar al Spitalului Suceava, dr. Doina Ganea Motan, a declarat ca tomografiile se fac în baza unui contract între unitatea medicala suceveana si societatea ieseana EXPLORA, iar pentru investigarea pacientilor internati si a celor care reprezinta urgente, spitalul va plati în luna aprilie 90.000 lei, urmând ca pentru explorarile din perioada urmatoare sa fie organizata o licitatie.

Bolnavii suceveni vor ajunge cu o ambulanta la punctul de lucru, pâna când Spitalul Judetean va avea propriul aparat, estimat a ajunge la Suceava în aceasta toamna.


Intră acum și în grupul de