Tânăr băut din Satu Mare a ajuns cu mașina în șanț când urmărea un consătean care l-a bătut într-un bar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din comuna Satu Mare este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, iar un consătean al lui pentru lovire în urma unei altercații dintre cei doi într-un local din comună.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi seara la ora 20.20, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că,  un tânăr din comuna Satu Mare, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intrat cu mașina într-un șanț.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat într-un șanț de pe un drum comunal neclasificat, din localitatea Țibeni, comuna Satu Mare, un autoturism avariat și pe conducătorul auto, un localnic de 23 de ani, care avea răni la față care erau însă produse în urma unei agresiuni.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, după ce a consumat băuturi alcoolice la un bar din localitatea Țibeni, tânărul s-a întâlnit cu un localnic de 35 de ani, care, pe fondul unor discuții contradictorii, l-a lovit cu pumnul, provocându-i răni.

FOTO: satmareanul.net

După scandal, agresorul a plecat spre domiciliu, însă, tânărul s-a urcat la volanul autoturismului și l-a urmărit, ocazie cu care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în șanț.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal, tânărul de 23 de ani fiind cercetat pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar bărbatul de 35 de ani, pentru comiterea infracțiunii de ”lovire sau alte violențe”, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de