FOTBAL : Dinamo, Poli Iasi, FC Brasov, FC Vaslui sau FC Botosani sunt echipele vizate pentru a participa la Cupa “Stefan cel Mare”


Intră acum și în grupul de

Presedintele Dumitru Moldovan si antrenorul Marian Pana au anuntat ca în aceasta vara ar dori sa organizeze la Suceava un puternic turneu amical de fotbal.

Patrulaterul ar urma sa aiba loc pe Stadionul “Areni”, iar echipele care vor sa participe sunt în mare parte din Liga 1. “Avem o initiativa de a organiza la sfârsitul campionatului o cupa la care sa participe patru echipe. Am vorbit si cu domnul primar. Este o chestie care probabil va prinde la public. Ideal ar fi sa vina cel putin o echipa din Liga 1, poate si FC Botosani, un club cu care suntem în relatii bune. Vom încerca sa punem lucrurile la punct peste câteva saptamâni. E prematur sa vorbim acum pentru ca exista un precedent la amicalul cu Ceahlaul, care ne-a anuntat în ziua meciului ca nu se mai prezinta” a declarat tehnicianul Marian Pana.

Printre cluburile cu care Cetatea Suceava are o relatie buna si ar putea accepta invitatia de a participa la Cupa “Stefan cel Mare” se numara Dinamo Bucuresti, Poli Iasi, FC Brasov, FC Vaslui si FC Botosani. Cel mai probabil, trei dintre aceste echipe vor veni în vara la Suceava pentru a evolua pe “Areni”. 


Intră acum și în grupul de