Fotbal. Liga a III-a : La vara, Cetatea ar putea participa la un turneu amical in Austria


Intră acum și în grupul de

Marian Pana si-a facut deja planurile pentru viitorul campionat, atunci când, cel mai probabil, Cetatea Suceava va evolua în Seria I a Ligii a II-a. Astfel, tehnicianul galben-albastrilor a precizat ca si-ar dori ca, la vara, formatia pe care o pregateste sa efectueze un cantonament montan în tara, dupa care Nicolau&Co. ar urma sa participe la un stagiu de pregatire în Austria. Acolo, Cetatea Suceava ar avea posibilitatea sa sustina si câteva meciuri amicale care ar fi garantate prin semnarea unui contract.

„Trebuie sa încheiem cât mai repede socotelile cu Liga a III-a si sa ne vedem în continuare de treaba. Nu vom facem o sarbatoare speciala din promovare. Vreau un cantonament la munte în tara si un turneu peste hotare. As prefera Austria, deoarece sunt conditii foarte bune, iar partidele amicale sunt garantate de un contract. Eu am fost asigurat de domnul primar ca vom avea toate conditiile”, a declarat ambitiosul tehnician al sucevenilor.

Cele mai cunoscute destinatii din Austria, care au fost preferate si în vara lui 2007 de echipele românesti, sunt Kaprun si Baden, acolo venind numeroase formatii din Europa de Est. 


Intră acum și în grupul de