Hochei : Prezenta onorabila la „Cupa Dunarea”


Intră acum și în grupul de

Saptamâna trecuta, echipa locala de hochei, CSM Suceava a participat la „Cupa Dunarea”, o competitie destinata categoriei de vârsta „cadeti”.

Turneul gazduit de patinoarul din Galati a reunit la start trei formatii: CSM Dunarea Galati, CSM Suceava si Palestra Bucuresti, o echipa formata în mare parte din juniorii Stelei Bucuresti.

Finalul jocurilor a consemnat urmatoarele rezultate:

Dunarea Galati – Palestra Bucuresti 18 – 0

Dunarea Galati – CSM Suceava  7 – 1

CSM Suceava – Palestra Bucuresti 6 – 5

Dunarea Galati – Palestra Bucuresti 17 – 1

CSM Suceava – Palestra Bucuresti 5 – 4

Dunarea Galati – CSM Suceava  3 – 2

Codrin Baesu (CSM Suceava) a câstigat la sfârsitul competitiei titlul de „cel mai bun portar” al turneului.

„A fost o întrecere în care elevii mei au aratat o crestere de forma fata de competitiile din iarna. Ma bucur ca am învins juniorii Stelei în doua rânduri si asta în urma unor meciuri spectaculoase. Gazdele ne-au batut în ambele întâlniri, întrucât au aliniat o echipa formata din juniorii II, mai mari decât elevii mei. Eu sunt convins ca vom face o echipa care sa reprezinte cu cinste Suceava, chiar la nivelul primul esalon”, a declarat antrenorul formatiei sucevene, Constantin Curelaru.

CSM Suceava s-a prezentat la acest turneu cu urmatorul lot de jucatori: Cosmin Lungu, Jurgen Stadler, Stefan Afanasov, Claudiu Bancila, Bogdan Croitor, Stefan Hunceag, Octavian Simileac, Catalin Cosma, Razvan Cosma, Codrin Baesu, Alex Sîrgii, Albert Neamtu, Horia Ignatescu, Andrei Gafencu si Alex Prisacaru.

Pe data de 11 aprilie, sucevenii sunt invitati la un turneu de juniori la Miercurea Ciuc, prilej cu care vor fi premiati de catre presedintele federatiei de specialitate cu 25 de rânduri de echipament.


Intră acum și în grupul de