Primarul de Fălticeni, Cătălin Coman, a fixat prioritățile pentru 2017: Finalizarea spitalului municipal, asfaltări și modernizări de străzi sau începerea proiectului de reabilitare a zonei centrale cu parcare subterană


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat că municipalitatea are pentru 2017 priorități în toate domeniile și că urmează să realizeze mai multe proiecte necesare comunității.

Astfel, primarul a declarat că cea mai importantă și cea mai scumpă investiție este finalizarea Spitalului Municipal din Fălticeni.

El a mai spus că, prin Programul Operațional Regional 2014-2020 urmează să fie realizată reabilitarea termică a șase școli și grădinițe din municipiu.

Totodată, tot cu fonduri locale și europene totalizând 15 milioane de lei vor fi executate în municipiul Fălticeni și lucrări de asfaltare și modernizare a unor străzi.

Primarul Cătălin Coman a mai declarat că urmează să fie accesat și un alt proiect finanțat cu fonduri europene pentru modernizarea zonei centrale a municipiului cu amenajarea unei parcări subterane.

Potrivit strategiei municipiului Fălticeni pentru perioada 2014-2020, unul dintre obiective este înfiinţarea unei parcări subterane în zona centrală a oraşului, cu două sute de locuri, valoarea estimată a proiectului fiind de 50 de milioane de lei. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de