Viceprimarul Zarojanu nu vrea sicane birocratice in primarie


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul sucevean liberal, Angela Zarojanu, le-a cerut subordonatilor sai din Primaria Sucevei sa trateze „unitar si egal” toate solicitarile ce vin în perioada aceasta din partea organizatiilor politice, fara a se tine cont de culoarea drapelului respectivului partid. Angela Zarojanu a declarat, într-o conferinta de presa, ca are semnale foarte clare ca „ exista tendinta de a trata preferential unele partide”. Aceasta a explicat ca a avut o discutie cu cei din Directia de Urbanism, în urma careia a solicitat „ferm, sa trateze unitar si egal toate cererile venite de la toate partidele, indiferent de marimea lor”.  

Angela Zarojanu a mai spus ca nu i se par normale excesele de zel în perioada aceasta, când toata lumea este cu ochii pe angajatii Primariei si încearca sa descopere eventuale parti negative ale activitatii din aceasta institutie. „Mi se pare normal ca cei care vin sa ceara aprobari pentru bannere electorale sau pentru diverse alte chestiuni de campanie sa fie ajutati sa rezolve cât mai repede problematica ce tine de birocratie. Lupta se va da pe proiectele fiecarui candidat si nu în functie de sicane”, a mai spus Angela Zarojanu.

Aceasta candideaza la functia de primar al Sucevei din partea PNL, partid care i-a oferit postul de viceprimar, în mandatul acesta.


Intră acum și în grupul de