Primarul Lungu a plantat copaci in cartierul George Enescu, cu angajatii Termica


Intră acum și în grupul de

Edilul-sef le-a promis sucevenilor ca pâna pe 15 Aprilie vor fi finalizate lucrarile de refacere a spatiilor verzi, distruse în urma lucrarilor de reabilitare la reteaua de termoficare, executate în toamna anului trecut.

Vremea capricioasa nu l-a împiedicat, sâmbata, pe edilul-sef al municipiului resedinta de judet, Ion Lungu sa puna umarul, alaturi de conducerea si angajatii Termica, la refacerea spatiilor verzi, distruse în urma lucrarilor de reabilitare la reteaua de termoficare a orasului, executate în toamna anului trecut. La primele ore ale diminetii, Primarul Sucevei si-a facut aparitia, în tinuta de lucru (cizme de cauciuc, salopeta si pelerina de ploaie) în cartierul George Enescu, mai exact în zona punctului termic 4/2, unde a plantat arbusti si gard viu.

Locuitorii blocurilor aflate în apropiere au profitat de prezenta edilul-sef pentru a-i spune pasurile. Oamenii s-au plâns, pe buna dreptate, de mizeria si noroiul din jurul blocurilor si de faptul ca nu mai au pe unde sa mearga, pentru ca soferii îsi parcheaza autoturismele pe trotuare.  

“Ne-am propus ca pâna la data de 15 aprilie, sa aducem terenurile la starea initiala, acolo unde au fost executate lucrari pentru reabilitarea retelei de termoficare. Muncitorii de la Termica au plantat deja 200 de arbusti si mii de fire de gard viu, în diferite zone ale orasului. Cetatenii din George Enescu au dreptate, mai sunt înca probleme. Avem de adus zona, si din punct de vedere al capacelor de canalizare, la starea initiala”, a declarat primarul Ion Lungu. 


Intră acum și în grupul de