FOTBAL. Liga III-a : Willy Bacau a urcat pe locul doi. Aerostarul lui Ion Radu a fost invins la scor si tremura serios pentru baraj


Intră acum și în grupul de

Capul de afis al etapei a XXV-a a Seriei I din Liga a III-a a fost partida dintre Politehnica Galati si Willy Bacau, încheiata la egalitate, scor 2-2. Un punct pretios cucerit de “pinguinii bacauani”, care au urcat pe locul secund în detrimentul formatiei Aerostar Bacau. Gruparea antrenata de Ion Radu a cedat lamentabil la Braila si participarea la barajul de promovare în liga secunda este un obiectiv pentru care va trebui sa traga din greu.

În aceasta runda s-au înregistrat nu mai putin de trei victorii ale oaspetilor, dintre care una apartine fotbalistilor de la Juventus Falticeni. Succesul obtinut de elevii lui Ovidiu Murariu la satelitul FCM-ului îi scapa de grijile retrogradarii.

Pambac Bacau si-a continuat seria dezastruoasa din acest retur de campionat. De aceasta data, “brutarii” au fost victima adversarei de mâine a Cetatii, Poli II Iasi, care a dispus cu 2-0.

În partidele disputate sâmbata, CFR Pascani si Bujorii Tg. Bujor au câstigat câte 3 puncte pretioase. Înfrângerea suferita de CSM Raraul dovedeste înca o data, daca mai era nevoie, ca gruparea câmpulungeana va reveni dupa numai un an în campionatul judetean, lucru anticipat de unii înca din toamna. 

 


Intră acum și în grupul de