PC crede in succesul partidului la Radauti


Intră acum și în grupul de

Conservatorii suceveni sunt convinsi ca vor da „lovitura” la Radauti,prin intermediul fostului viceprimar, Petrea Fasola. Acesta din urma a declarat la ultima conferinta de presa a partidului, ca în zona Radauti, PC este foarte bine organizat, are „15 cluburi politice deja înfiintate” si o lista cu candidati care va avea un real succes.

„Avem deja lista cu candidatii care vor merge în lupta pe 1 iunie si urmeaza ca ei sa fie prezentati electoratului”, a explicat Petrea Fasola.

Fostul viceprimar al orasului se asteapta ca pe data de 17 aprilie, când este programata lansarea oficiala a candidatului PC în cursa pentru Primaria orasului, sa înceapa ofensiva pentru câstigarea fotoliului de sef al executivului local. Proiectul administrativ cu care Fasola vrea sa câstige încrederea radautenilor vizeaza în special atragerea de investitii în zona Radauti, astfel încât „sa ne aducem copiii sa lucreze acasa si nu prin alte tari”, dar si refacerea integrala a parcurilor si locurilor de joaca pentru copii.


Intră acum și în grupul de