Acasă Actualitate PSD Suceava cere demisia „la pachet” a prefectului si a directorului de...

PSD Suceava cere demisia „la pachet” a prefectului si a directorului de cabinet al acestuia


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD pentru functia de primar al Sucevei, vicepresedintele PSD Suceava, Ovidiu Dontu a declarat într-o conferinta de presa, ca prefectul Orest Onofrei s-a implicat, de partea PD-L, într-o disputa cu PSD privind calitatea apei potabile din cartierul sucevean Burdujeni si a amenintat un director al ASP Suceava cu demiterea pentru ca ar fi intermediat analizarea unor probe de apa.

Acuzatiile vicepresedintelui PSD Suceava se refera si la faptul ca directorul de cabinet al prefectului, Iuri Gagarin Costache, a fost în 2004 si este si acum consilierul politic al primarului Sucevei, Ion Lungu, care candideaza pentru un nou mandat din partea PD-L.



Ovidiu Dontu a mai afirmat ca, potrivit unor fragmente din ultimul raport al Curtii de Conturi privind activitatea Prefecturii, directorul de cabinet al prefectului a primit prime de 238 de milioane de lei vechi. Acesta se întreaba „daca acesti bani nu erau cumva avansul pentru campania electorala care va începe”.

Vicepresedintele PSD Suceava a cerut demisia „la pachet” a celor doi si a anuntat ca va informa de aceasta situatie atât Guvernul României, cât si Corpul de Control al premierului, prefectul de Suceava încalcând echidistanta politica, astfel nu sunt asigurate conditii echitabile pentru toti candidatii.

Orest Onofrei nu a dorit sa comenteze aceste acuzatii.­ 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version