Herghelegiu, posibil candidat la Primarie din partea PNDC


Intră acum și în grupul de

Fostul presedinte al organizatiei municipale PRM Suceava, Ioan Herghelegiu, a reintrat în forta în viata politica suceveana, de data asta sub semnul crucii, urmând sa activeze ca si coordonator al organizatiei municipale Suceava a PNDC. Herghelegiu, care a pus efectiv pe picioare PRM Suceava, va veni în noul partid cu o parte dintre membrii cu care a alcatuit Biroul Permanent Local la PRM si spera sa atraga dupa sine o serie de personalitati locale cu care a lucrat de-a lungul vremii, în calitate de profesor de matematica.

În momentul de fata, el este seful Serviciului Informatica de gestiune în cadrul SC TERMICA SA Suceava si are foarte mari sanse sa fie candidatul PNDC la functia de primar al Sucevei. „Vreau sa demonstrez ca sunt animat doar de gânduri bune. Sper sa fim partasi la nasterea unei noi lumi în aceasta lume. Sper sa ajungem cu mesajul nostru la sufletul sucevenilor si sper ca acestia sa aleaga bine”, a explicat Herghelegiu modul cum întelege el sa faca politica în continuare.

Deocamdata, cu certitudine el va candida pe liste pentru Consiliul Local Suceava, însa ambitia sa e destul de mare si e foarte posibil sa faca o figura frumoasa la aceste alegeri locale.


Intră acum și în grupul de