Lucian Harșovschi: În vara acestui an se va da în folosință zona de agrement din Tătărași


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că zona de agrement care se amenajează în zona Tătărași va fi dată în folosință în vara acestui an.

Harșovschi a spus că se estimează că în iunie-iulie să fie finalizată investiția în zona de agrement a municipiului.

El a arătat că acolo sunt amenajate două iazuri și vor funcționa și hidrobicilete, dar că sunt și alte facilități pentru suceveni.

„Sucevenii au nevoie de agrement”, a spus Harșovschi.

Consiliul Local Suceava alocă în acest an suma de 5.311.433 de lei pentru finalizarea investiției în amenajarea zonei de agrement Tătărași.

Zona de agrement Tărărași este realizată de firma din Botoșani Victor Construct.

În zona în care se va realiza parcul de agrement va fi reabilitat un iaz unde va fi construit un ponton, vor fi achiziţionate bărci şi hidrobiciclete, vor fi construite trei terenuri de tenis, un teren de mini-golf și un spaţiu de joacă pentru copii.

Totodată, proiectul prevede să fie construite un pavilion, o cafenea, un spaţiu administrativ, un cabinet medical, un grup sanitar, vor fi amenajate alei şi vor fi reabilitate cele existente, va fi refăcută amenajarea peisagistică, dar şi iluminatul va fi reabilitat. (N.B.)


Intră acum și în grupul de