FOTBAL. Liga III-a : Infrangere scontata


Intră acum și în grupul de

Juventus Falticeni – Aerostar Bacau 0 – 2 (0 – 1)

Disputata între spiritul jocului si interese de obiectiv, partida dintre Juventus Falticeni si Aerostar Bacau a dat câstig de cauza oaspetilor, care s-au impus pe „Nada Florilor” cu un sec 2-0 si ramân în lupta pentru barajul de promovare în liga secunda.

Desi au intrat pe gazon motivati de prima consistenta promisa de finantatori în cazul obtinerii celui de-al treilea succes consecutiv, fotbalistii falticeneni au prestat un joc apatic care a pus punct unei serii de cinci victorii succesive înregistrate de „alb-negrii” în meciurile de pe teren propriu.

De partea cealalta, formatia antrenata de suceveanul Ioan Radu a marcat în momentele cheie ale întâlnirii, reluarea din apropiere a lui Cîmpanu (22) si sutul de la distanta semnat de Apetroaiei (77) conturând o victoriei meritata a bacauanilor. Ultimul sfert de ora al întâlnirii aduce si o eliminare în tabara gazdelor, Streinu fiind trimis la vestiare dupa primirea a doua cartonase galbene îndelung contestate de oficialii falticeneni. În aceste conditii, Aerostar si-a mai trecut în cont alte trei ocazii prin Andronache, Dutciuc si Cîmpanu, proportia scorului fiind pastrata în limitele decentei doar de interventiile portarul Mihai.

Fluierul final pastreaza gruparea condusa de Ioan Radu în cartile promovarii si agita apele într-un fotbal falticenean obisnuit cândva cu aerul tare al primului esalon.

Juventus Falticeni: Mihai – Streinu, Berezoschi, Constantin – Vrabie, Suleru, Pantea, Cozma, Tomescu – Luchian, Pacurari. Antrenor: Ovidiu Murariu. Au mai intrat: F. Ailenei, Zaremba si Prisaca.

Aerostar Bacau: Cosa – Apetroaiei, Adascalitei, Andronache, Chirasca – Radu, Draghici, Demba, Petrea – Cîmpanu, Dutciuc. Antrenor: Ioan Radu. Au mai intrat: Miron, Oniu, Arsenie si Sofronie. 


Intră acum și în grupul de