FOTBAL. Liga III-a :La aniversarea unui an de cand antreneaza pe Cetatea, Pana a primit un tort din partea ziaristilor

În timpul obisnuitei conferinte de presa, antrenorul Marian Pana a primit din partea ziaristilor suceveni un tort. Actualul tehnician al Cetatii s-a acomodat repede la Suceava si în scurt timp a devenit unul dintre cei mai iubiti tehnicieni ai echipei. Ca rasplata pentru rezultatele bune obtinute sub cârma sa, ziaristii suceveni l-au recompensat pe acesta cu un tort de ciocolata. În momentul în care a stins lumânarea care simboliza un an de când este antrenorul galben-albastrilor, Marian Pana si-a pus si o dorinta: „Îmi doresc ca fotbalistii sa fie sanatosi iar anul viitor sa ne îndeplinim obiectivul”. „Sezonul acesta cred eu ca este încheiat. Am avut o relatie buna cu presa dar sunt convins ca numai rezultatele pot sa mentina relatia asta buna” a adaugat Pana.  

În mandatul lui Marian Pana, Cetatea Suceava a obtinut 26 de victorii, 8 remize si doar 6 înfrângeri, ultima chiar în partida disputata marti în Copou. Referitor la meciul de la Iasi, seful bancii tehnice a gruparii din Areni a precizat: „am început foarte bine jocul, puteam marca prin Stanescu dar am avut ghinion pentru ca el a nimerit bara”. „A fost si acea actiune foarte buna a lui Ungureanu care daca trimitea mingea în gura portii putea fi 1-0 pentru noi. Dupa ce a fost eliminat Celpan, gazdele au prins curaj si am început sa avem probleme. A fost o stare de nervozitate putin exagerata la noi dar provocata si de faptul ca arbitrul nu a dat un cartonas galben unui iesean la o faza anterioara, asemanatoare cu cea în care Celpan a fost avertizat. Daca nu ma însel este al patrulea meci pentru noi când jucam în inferioritate numerica. E foarte greu pentru noi sa jucam în inferioritate numerica, mai ales în meciurile din deplasare” a conchis Marian Pana.

Pentru partida de vineri, când Cetatea va întâlni pe Areni formatia CSM Raraul Câmpulung Moldovenesc, Marian Pana nu va putea conta pe serviciile capitanului Marian Nicolau, suspendat dupa ce a primit cartonasul rosu la Iasi. Din defensiva suceveana va lipsi si Ungureanu iar la mijlocul terenului, Ionel Celpan, ambii fiind suspendati. Celor trei jucatori li se adauga absentele mai vechi ale lui Dicher, Halip, Lupu si Pandele. În privinta ultimului dintre acestia, antrenorul Cetatii a precizat ca fotbalistul venit în iarna de la Poli II Iasi „si-a reluat antrenamentele dar nu este înca la parametri maximi din punct de vedere fizic”. 

loading...