Trei tineri care încercau să scape de urmărirea Poliției, răniți după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod în Horodnic de Sus


Intră acum și în grupul de

Trei tineri au fost răniți, marți după amiaza, după ce mașina în care se aflau a intrat –un cap de pod la Horodnic de Sus.

Cei trei încercau să scape de urmărirea unui echipaj de poliție, după ce șoferul, din Voitinel, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor.

Șoferul nu avea RCA și a încercat să scape de amendă. El mai avusese permisul suspendat pentru depășirea vitezei permise dar și că refuzase să oprească la semnalul polițitului.

ISU Suceava menționează că modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean au intervenit la accidentul rutier produs pe raza comunei Horodnic de Sus unde un autoturism, cu volan pe partea dreaptă, a intrat în coliziune cu un cap de pod. În maşină se aflau trei persoane, iar pasagerul din partea stângă-faţă a rămas încarcerat.

Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă – au balizat zona, au deconectat bornele de la bateria de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de carburant şi lubrifianţi.

Concomitent, au extras victima încarcerată şi împreună cu echipajele SAJ au acordat primul ajutor medical persoanelor implicate în accident.

Ulterior, toţi cei trei răniţi, doi tineri de 21 şi 22 de ani şi o tânără de 20 de ani, au fost transportaţi la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului municipal Rădăuţi.

Sursa foto ISU Suceava


Intră acum și în grupul de