O mica armata de democrat-liberali suceveni participa la mega-evenimentul PD-L din Bucuresti


Intră acum și în grupul de

Peste 160 de membri si simpatizanti ai PD-L Suceava vor fi prezenti vineri dimineata, la Sala Palatului din Bucuresti, unde va avea loc lansarea oficiala în cursa electorala pentru alegerile locale din iunie a candidatilor pentru functiile de primar în municipiile resedinta de judet, presedinti de Consilii Judetene si a candidatilor pentru un mandat de consilier judetean. Evenimentul este programat sa înceapa la ora 10 si va reuni „crema” democrat-liberalilor din toata tara. De organizarea deplasarii delegatiei sucevene la Bucuresti se va ocupa secretarul general adjunct al organizatiei judetene a PD-L, Ioan Balan. Conform declaratiilor date de el, la Sala Palatului vor fi prezenti aproximativ 160 de democrat-liberali suceveni, care vor ajunge în Capitala, cel mai probabil, cu autobuzele.

„Este o actiune pe care am pregatit-o în cele mai mici detalii, pentru ca dorim sa aratam care este forta PD-L. Lansarea candidatilor nostri va reprezenta de fapt intrarea în linie dreapta cu pregatirea pentru alegerile locale pe care vrem sa le câstigam fara drept de apel”, a declarat secretarul general adjunct al PD-L Suceava.

El a tinut sa reaminteasca faptul ca la nivelul judetului Suceava, PD-L are ca obiective: câstigarea presedintiei Consiliului Judetean, a minimum 60 de primarii, inclusiv a primariei municipiului resedinta de judet, si a unui numar de 20 de mandate de consilier judetean.

La Bucuresti vor fi prezenti presedintele organizatiei judetene a PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, candidat la presedintia CJ si primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de