Fotbal – Liga a III-a : Derby local


Intră acum și în grupul de

Cetatea vrea toate punctele, iar Raraul spera într-o minune

 
Cetatea Suceava – Raraul Câmpulung Moldovenesc, vineri, ora 17, Stadionul Areni 

Etapa a XXVII-a din cadrul Ligii a III-a, aduce fata în fata, într-o întâlnire programata pe Stadionul Areni, doua dintre reprezentativele fotbalului local: Cetatea Suceava si Raraul Câmpulung Moldovenesc.

Meciul se anunta unul încins prin prisma obiectivelor celor doua echipe, rezultatul final fiind de maniera sa influenteze decisiv soarta uneia dintre combatante. Daca trupa condusa de Marian Pana îsi doreste o victorie care sa o apropie si din punct de vedere matematic de liga secunda, formatia de la poalele Raraului va poposi în fieful liderului, decisa sa se agate si de ultima sansa de evitare a retrogradarii.

Elevii lui Cristi Popescu sunt avantajati la acest capitol de cele trei absente majore din tabara gazdelor, fundasii centrali Marian Nicolau si Constantin Ungureanu, precum si coordonatorul de joc, Ionel Celpan, toti fiind suspendati pentru partida de vineri. Mai mult, din lotul pregatit de Marian Pana vor mai lipsi atacantul Vasile Dicher, care este scos din circuitul actualului sezon de o accidentare mai grava, precum si juniorul Bogdan Lupu, care acuza o întindere la coapsa.

Partida este programata cu începere de la orele 17 si va fi condusa de o brigada de arbitri formata din Alexandru Samoila, la centru, asistat la cele doua margini de Calin Flaja si Miklos Mozez, ambii din Târgu Mures.

În meciul tur, Cetatea s-a impus cu scorul de 3-1 prin reusitele lui Nicolau, Dicher si Cojenel. Dupa 26 de etape disputate în acest campionat, sucevenii ocupa primul loc în clasament cu 64 de puncte, în timp ce adversarii de vineri, cu 23 de puncte, sunt pe locul 16.

 

CS Bujorii Tg. Bujor – Juventus Falticeni, sâmbata, ora 17

Dupa sincopa previzibila înregistrata în runda intermediara de marti, când a pierdut pe teren propriu în fata celor de la Aerostar Bacau cu scorul de 0-2, Juventus Falticeni se deplaseaza mâine pe terenul penultimei clasate, CS Bujorii Tg. Bujor, o formatie amenintata de spectrul retrogradarii.

Ultima înfrângere nu le-a picat prea bine elevilor lui Ovidiu Murariu, având în vedere ca gruparea de pe malul Somuzului a coborât pe un îngrijorator loc 13 în ierarhia primei serii a Ligii a III-a, la doar sase puncte de zona minata a clasamentului. De partea cealalta, situatia este mult mai grava, gruparea galateana fiind cu un picior în liga judeteana, dupa o escala de doar un singur sezon în fotbalul profesionist.

Alb-negrii au o linie de clasament negativa în meciurile disputate în deplasare, 8 victorii, 2 egaluri si 3 înfrângeri, în timp ce CS Bujorii Tg. Bujor au avut evolutii oscilante pe teren propriu, cifra 4 fiind trecuta în dreptul tuturor celor trei coloane ale rezultatelor formatiei de pe malul Dunarii. În aceste conditii, întâlnirea se anunta una echilibrata.

Meciul dintre CS Bujorii Tg. Bujor si Juventus Falticeni este programat sâmbata, cu începere de la orele 17 si va fi condus de o brigada formata din Petre Materciuc, la centru, ajutat la cele doua tuse de Urzica Vladimir, Nicolae Botezatu si Raducu Apetrei, toti trei din Piatra Neamt.

 

Etapa a XXVII-a

Vineri

Cetatea Suceava – Raraul C-lung Moldovenesc

Aerostar Bacau – FC Ceahlaul II

CF Braila – Willy Bacau

Politehnica Galati – Laminorul Roman

Pambac Bacau – FCM Bacau II

FC Bârlad – Politehnica Iasi II

Sâmbata

Bujorii Tg. Bujor – Juventus Falticeni
Cetatea Tg. Neamt – Otelul Galati II


Intră acum și în grupul de