Fara permis, beat la volan, a tamponat alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Un sucevean s-a ales cu dosar penal dupa ce a tamponat o masina, conducatorul auto neavând permis si fiind baut la volan. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 21.25, pe DJ 208 V în interiorul comunei Patrauti, F. CONSTANTIN, în vârsta de 28  ani, din municipiul Suceava, fara permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul marca BMW înmatriculat în Italia, datorita neatentiei s-a tamponat cu un autoturism marca Ford Mondeo, stationat pe partea stânga în aceeasi directie de mers, proprietatea lui H. PETRU, de 39 ani, din municipiul Suceava.

Conducatorul auto vinovat nu purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0, 97 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice având o alcoolemie peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge si fara permis de conducere. În urma coliziunii, nu a fost ranita nici o persoana.


Intră acum și în grupul de