Un tanar din Draguseni a decedat intre fiarele contorsionate ale masinii


Intră acum și în grupul de

Un tânar de 24 de ani si-a pierdut viata dupa ce s-a izbit de o masina ce venea din sens invers. Potrivit IPJ Suceava, sâmbata, în jurul orelor 00.30, pe D.N. 2 în interiorul localitatii Draguseni, A. Petrica, în vârsta de 24 ani, din localitate, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2003, în timp ce conducea autoturismul marca VW Passat, a pierdut controlul asupra directiei de mers, patrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontala cu autoturismul marca Dacia Logan, condus regulamentar din sens opus de catre B. Florian, de 29 ani din comuna Oniceni, judetul Neamt, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 1996, dupa care s-a rasturnat în afara partii carosabile.
În urma impactului, tânarul sofer a decedat. Acesta nu folosea centura de siguranta.
Celalalt conducatorul auto, B. Florian, purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 

Imediat dupa producerea accidentului, Detasamentul de Pompieri Falticeni a intervenit cu o autospeciala si un modul SMURD pentru descarcerarea soferului de pe Volkswagen Passat, prins între fiarele contorsionate, si asigurarea zonei pe drumul european E 576, pe raza localitatii Draguseni. Echipajul de pompieri a luat masuri de protectie (s-au scos bornele la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil).


Intră acum și în grupul de