Un bărbat cu fața acoperită cu cagulă a furat dintr-un bar din Vama 5000 de lei. El a fost arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost arestat preventiv de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru furt după ce acesta a intrat într-un bar, având fața acoperită cu o cagulă și cu mănuși pe mâini, de unde a luat dintr-un sertat 5000 de lei reprezentând încasările barului și banii pentru plata câștigurilor la aparatele mecanice.

Parchetul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc a anunțat, luni, că Grigore Constantin Busuioc este cercetat pentru furt calficat.

El este acuzat că în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 23.30, având faţa acoperită cu o cagulă şi purtând mănuşi pe mâini, a spart cu ajutorul unui topor  geamul  unei uşi termopan care făcea accesul în demisolul barului aparţinând unei firme din comuna Vama.

Bărbatul a furat apoi dintr-un sertar suma de aproximativ 5000 lei, reprezentând încasările pe luna martie 2017 şi banii pentru plata câştigurilor la aparatele mecanice.

Polițiștii din Vama au administrat probatoriul cu celeritate şi au procedat la identificarea autorului în aproximativ cinci ore de la comiterea faptei.

Bărbatul a fost reținut, iar apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Intră acum și în grupul de