109 locuri libere pentru a doua repartitie computerizata de admitere in liceele sucevene


Intră acum și în grupul de

Data de 9 iulie este ultima zi în care absolventii de clasa a VIII-a ramasi nerepartizati la prima etapa de admitere, se pot înscrie pentru cea de a doua etapa. Purtatorul de cuvânt al ISJ Suceava, Laurenta Hacman, a declarat marti, în cadrul unei conferinte de presa, ca dupa prima repartizare computerizata, 131 de candidati au ramas pe dinafara, deoarece nu au pus suficiente optiuni, iar dintre acestia deocamdata s-au reînscris 94 din care 2 din alte judete.

Cea de-a doua repartizare va avea loc pe data de 12 iulie.

Pentru cea de-a doua repartitie computerizata de admitere în liceele sucevene au ramas 109 locuri, marea majoritate la grupurile scolare din localitati precum Iacobeni, Dorna Candreni, Brosteni, dar si în municipiul Suceava, la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul” 7 locuri la matematica-informatica si Colegiul de Informatica „Spiru Haret” 15 locuri la bilingv-engleza.

La Liceul „Latcu Voda” din Siret la profilul filologie- ucraineana au ramas neocupate 9 din cele 28 de locuri, iar la Grupul Scolar „Alexandru cel Bun” Gura Humorului la profilul stiinte sociale- polona sunt libere 12 locuri din cele 28.

În scolile de arta si meserii din judet au ramas neocupate peste 600 de locuri. 


Intră acum și în grupul de