Noile modificări ale circulației pe Calea Unirii ce vor fi adoptate de municipalitatea suceveană-schițe


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri cele două direcții de lucru pentru fluidizarea traficului rutier pe Calea Unirii.

El a spus că dorește ca aceste măsuri să fie adoptate cât mai repede pentru că urmează ca traficul să se aglomereze în perioada următoare și că este nevoie să fie incluse aceste modificări ale circulației în zonă pentru a se încerca fluidizarea traficului rutier.

Astfel, în ceea ce privește circulația dinspre Bazar către oraș o măsură este desființarea trecerii de pietoni de la Bazar spre stația de carburanți, urmând ca pietonii să treacă pe sub podul rutier peste râul Suceava.

În ceea ce privește sensul de mers dinspre oraș spre Burdujeni, va fi desființată trecerea pentru pietoni de la Lidl, dar că pentru aceasta este nevoie să fie construită o pasarelă metalică.

Totodată, se va anula accesul spre stânga de la Shopping City Suceava și ieșirea spre Botoșani astfel încât se va merge până la sensul giratoriu.

Semaforul din apropierea Dedeman va fi anulat și montat la mijlocul distanței dintre Ambro și Dedeman, acolo urmând să fie realizată noua trecere pentru pietoni.

Pentru Shopping City Suceava se va amenaja o bandă dinspre piața en-gross, prin fața clădirii Poștei pentru a fi o bandă doar „înainte” pentru a nu se bloca circulația.(N.B.)


Intră acum și în grupul de