PSD a deschis o lista cu scolile unde firma fratelui primarului Lungu a executat lucrari


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PSD Suceava, consilierul local Ovidiu Dontu, a afirmat într-o conferinta de presa, ca la Suceava, „baietii destepti sunt doi – fratii Lungu”, facând referire la lucrarile din fonduri publice executate în municipiu de firma fratelui geaman al primarului Sucevei, Ion Lungu.

Acesta a anuntat ca a deschis o lista cu lucrarile executate „de fratii Lungu” la scolile sucevene. Lista unitatilor de învatamânt unde firma fratelui primarului a efectuat lucrari, include Colegiul Tehnic „Petru Musat”, Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul National „Mihai Eminescu” si scolile generale nr. 8 si nr.9. Ovidiu Dontu a precizat ca aceasta lista ramâne deschisa, iar sucevenii care au date despre alte lucrari, sa le adauge, pentru ca în final sa-i transmita primarului Ion Lungu o scrisoare, „sa aiba evidenta exacta”.

Acesta a mai precizat ca lucrarile au fost facute de o firma cu doar sapte angajati, dintre care un administrator si un contabil, si a precizat ca ar fi interesant de vazut daca o conducta de termoficare poate fi mutata de cinci angajati. Ovidiu Dontu a adaugat ca firma fratelui primarului ar fi folosit forta de munca „la negru”.


Intră acum și în grupul de