FOTBAL. Liga III-a : Restanta supravietuirii


Intră acum și în grupul de

Raraul C-lung Moldovenesc – Otelul II Galati, marti, ora 17

Aflata pe un alarmant loc 16 în clasamentul seriei, Raraul primeste marti vizita formatiei Otelul II Galati, într-un meci restant din etapa a XXI-a. Elevii lui Cristi Popescu abordeaza întâlnirea cu un moral ridicat, dupa gura de oxigen luata în etapa trecuta, chiar în fieful liderului Cetatea Suceava, în compania caruia a remizat, scor 0-0.
„Speram într-o victorie care sa ne mentina în carti pe locul 15. Este prima noastra tinta, deoarece aceasta pozitie, coroborata cu un punctaj bun la finalul campionatului, asigura ramânerea în esalonul trei. Daca ne-am fi trezit mai devreme, nu ajungeam în aceasta situatie. Atmosfera din sânul echipei este însa una buna, dupa rezultatul din ultima runda, când doar ghinionul si neacordarea a doua penalty-uri ne-au privat de o victorie pe „Areni”. Cred ca jucatorii au trecut peste acest moment, deoarece ne asteapta o echipa galateana tânara si ambitioasa, care în ultima deplasare a fost învinsa din pricina greselilor de arbitraj”, a precizat antrenorul-jucator Cristi Popescu.

Formatia câmpulungeana nu va putea miza în meciul de astazi pe serviciile fundasului Cornel Ilie, suspendat în urma cumulului de cartonase galbene, precum si pe aportul mijlocasului Dan Mândrila, absent de pe gazon pâna la finalul sezonului, din pricina unei grave accidentari.

Întâlnirea va fi condusa la centru de Iulian Andronache din Bârlad, asistat la cele doua margini de Vladimir Urzica din Piatra Neamt si Stefan Patrichi din Vaslui.

În turul campionatului, Otelul II Galati s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 2-0.


Intră acum și în grupul de