Microbuz asamblat din piese provenite de la autoturisme căutate în Italia și Germania, descoperit în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat un cetățean ucrainean, care conducea un  microbuz asamblat din piese provenite de la două autoturisme căutate de autoritățile din Italia și Germania.

Foto: Arhivă

Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat, miercuri, pentru a intra în țară cetățeanul ucrainean Mykola H., în vârstă de 32 ani, care conducea un microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

”La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la mijlocul de transport, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că microbuzul este asamblat din piese ce provin de la două autoturisme, care figurau în baza de date ca fiind ,,bunuri căutate pentru confiscare”, alerte introduse de către autoritățile din Italia și Germania”, a arătat Ilie Poroch-Serițan

În urma celor constatate, cetățeanul ucrainean este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar microbuzul, în valoare de aproximativ 58.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Siret în vederea continuării cercetărilor, a mai precizat purtătorul de cuvânt al STPF Suceava. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de