Aproape 6.000 de cereri s-au înregistrat în judeţul Suceava în prima etapă de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, a declarat pentru NewsBucovina că în prima etapă de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare s-au înregistrat 5995 de cereri în judeţul Suceava.

Procesul de evaluare psihosomatică a preşcolarilor s-a  încheiat în 14 martie 2017.

Conform Calendarului înscrierilor în clasa pregătitoare, afişarea în unităţile de învăţământ şi pe site-ul ISJ Suceava a listei copiilor înscrişi în prima etapă va avea loc în perioada 22-23 martie 2017.

Cea de a doua etapă a înscrierii se va desfăşura în perioada 24-30  martie 2017, în această etapă urmând să participe doar cei care nu au fost cuprinşi într-o unitate de învăţământ, după prima etapă.

FOTO: http://www.giurgiuveanul.ro

De menţionat este că în judeţul Suceava sunt 350 de clase pregătitoare propuse în planul de şcolarizare pentru anul şcolar viitor, 341 de clase sunt pentru învăţământul preuniversitar de masă cu 6932 de elevi, alte 5 clase vor fi în învăţământul special, iar 4 clase în învăţământul particular.

(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de