Adolescentă din Rădăuți, accidentată pe trotuar când vorbea la telefon


Intră acum și în grupul de

O adolescentă din municipiul Rădăuți a fost accidentată pe trotuar când vorbea la telefon după ce un șofer a manevrat mașina necorespunzător.

FOTO: www.investigatii.md

Astfel, Poliția Județeană Suceava arată că vineri la ora 12.34, în timp ce se deplasa pe o alee pietonală de pe raza municipiului Rădăuți, o minoră de 17 ani din localitate, s-a oprit pentru a vorbi la telefon, moment în care, a  fost acroșată, de un autoturism manevrat necorespunzător cu spatele de un tânăr necunoscut.

După impact, șoferul a oprit, a discutat cu adolescenta după care, s-a urcat în autoturism și a plecat. Tânăra a fost transportată cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul implicat în accident este înmatriculat în străinătate, iar pe timpul cercetărilor, la sediul poliției s-a prezentat conducătorul auto implicat în accident, un tânăr de 21 de ani, din comuna Dornești, care a declarat  faptul că, pe timpul manevrării autoturismului, nu a observat fata care se afla pe trotuar  și a acroșat-o cu bara din spatele mașinii.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de