O tânără din Suceava a rămas fără telefonul mobil și bani, smulse din mână când urca într-un autobuz


Intră acum și în grupul de

O tânără din Suceava a rămas fără telefonul mobil și fără bani care i-au fost smulse din mână în timp ce urca, joi seara, într-un autobuz pe strada Mărășești.

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 că pe strada Mărășești din localitate a avut loc un furt, victimă fiind o tânără de 24 de ani din localitate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în jurul orei 22.30, în timp ce partea tânăra încerca să urce într-un autobuz de transport public de persoane, un tânăr necunoscut i-a sustras din mână un telefonul mobil și suma de aproximativ 100 de lei, după care a fugit.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr de 23 de ani, din comuna Hănțești, asupra căruia a fost găsită suma de 63 de lei.

Pe timpul cercetărilor, telefonul mobil sustras, în valoare de aproximativ 1.300 lei, a fost recuperat, fiind identificat pe strada Vișinilor, într-un gard viu, unde a fost aruncat de autor.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de