Intervenție în forță a polițiștilor suceveni la locuințe ale unor suspecți de furturi din locuințe din comuna Șcheia într-un caz de furturi de covoare


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au intervenit cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale la domiciliile unor suspecți de furturi din locuințe unde au fost găsite mai multe bunuri care provin din furturi.

Poliția Suceava arată că în data de 27 februarie polițiștii comunei Șcheia au fost sesizați de  un bărbat, de 39 ani, localnic, cu privire la faptul că în perioada 25- 27 februarie hoții i-au pătruns în casa pe care o are în Șcheia de unde au furat  șase covoare în valoare de 7.000 lei.

În continuarea cercetărilor în acest caz, vineri, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Suceava, polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava și ai Poliției comunale Șcheia, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat o percheziție domiciliară la imobilul din comuna Șcheia în care locuiesc doi frați, suspecți de comiterea faptei, unul de 23 de ani și celălalt de 21 de ani, ocazie cu care, au fost identificate mai multe covoare furate de la reclamant, precum și scule, telefoane mobile și articole de încălțăminte.

Cei doi suspecți au fost identificați la domiciliu, fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

 De asemenea, tot vineri, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Suceava, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 37 de ani din comuna Șcheia, ocazie cu care, au fost descoperite și ridicate mai multe covoare și o drujbă, bunuri despre care, bărbatul a afirmat că le-a achiziționat în urmă cu aproximativ o lună de zile de la tânărul de 21 de ani.

Covoarele ridicate au fost prezentate reclamantului care le-a recunoscut ca fiind sustrase de la domiciliu său.

În timpul efectuării percheziției domiciliare, deoarece a devenit recalcitrant, bărbatul de 37 de ani a fost încătușat de polițiști.

În acest caz cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii furtului și a participației persoanelor la comiterea lui, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural, precizează sursa citată. (N.B.)


Intră acum și în grupul de