Tânărul ce a furat telefonul mobil din mâna unei tinere care urca în autobuz în Suceava, arestat preventiv. El a mai furat în alte patru telefoane prin aceeași metodă, două la un interval de doar 45 de minute


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din comuna Hânțești a fost arestat preventiv, el fiind acuzat că a furat telefoane mobile din mâinile unor tinere sau ale unor femei.

FOTO: www.investigatii.md

Astfel, joi seara, la ora 22.42, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 că  pe strada Mărășești din localitate a avut loc un furt, victimă fiind o tânără de 24 de ani din localitate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce tânara încerca să urce într-un autobuz de transport public de persoane, un tânăr necunoscut i-a sustras din mână un telefonul mobil și suma de aproximativ 100 de lei, după care a fugit.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr de 23 de ani, din comuna Hănțești.

Pe timpul cercetărilor, telefonul mobil sustras, în valoare de aproximativ 1.300 lei, a fost recuperat, fiind identificat pe strada Vișinilor, unde a fost aruncat de suspect.

În urma cercetărilor efectuate, vineri, pentru probarea activităţii infracţionale a tânărului de 23 de ani, din comuna Hănțești, polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava au stabilit faptul că, acesta este autorul altor patru fapte de tâlhărie și furt.

El este acuzat de tâlhărie calificată comisă în 10 martie la ora 19.00,  când profitând de neatenția victimei,  i-a sustras din mână unei tinere de 29 de ani din comuna Valea Moldovei un telefon mobil în valoare de circa 1.000 lei, dar și pentru că în 13 martie la ora 21.20, când, unei femei de 48 de ani din municipiul Suceava i-a sustras din mână prin violență un telefon mobil, ce a fost recuperat.

Tânărul este acuzat și de un furt și o tâlhărie comise în 14 martie când la ora 19 a furat din mâna unei tinere de 19 ani din județul Botoșani un telefon mobil  în valoare de circa  350 lei, iar după 45 de minute a furat unei adolescente de 15 ani din orașul Salcea,  un telefon mobil în valoare de 800 lei.

În baza probatoriului administrat de polițiști, tânărul reținut pentru 24 de ore, a fost prezentat Judecătoriei Suceava, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind reîncarcerat în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de