Șofer băut și fără permis, încătușat duminică dimineața pe strada Ion Irimescu din Suceava, fiind agresiv cu polițiștii care l-au oprit în trafic


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Dumbrăveni a fost încătușat duminică dimineața în municipiul Suceava după ce a  devenit agresiv cu polițiștii care l-au oprit în trafic.

Un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit, duminică la ora 0.55, pentru control pe strada Ion Irimescu din Suceava un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat de 44 de ani din comuna Dumbrăveni, care a refuzat să dea relaţii pentru stabilirea identităţii, având și un comportament agresiv, motiv pentru care, a fost imobilizat și încătușat.

Polițiștii i-au solicitat șoferului să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, a  fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La unitatea medicală, după prelevarea primei probe biologice, bărbatul de 44 de ani, a fost de acord să se supună testării cu aparatul etilotest, ocazie cu care, i s-a stabilit o concentraţie alcoolică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru infracțiuni la regimul rutier.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.


Intră acum și în grupul de