Acasă Actualitate Cumplit accident de circulatie la Patrauti

Cumplit accident de circulatie la Patrauti


Intră acum și în grupul de

Un cumplit accident de circulatie, soldat cu trei morti si mai multi raniti a avut loc joi dimineata, în zona Patrauti. Potrivit sefului Serviciului Politiei Rutiere Suceava, comisar sef de politie Romeo Butnariu, joi, în jurul orelor 08.10, unitatea a fost sesizata despre faptul ca la intersectia DN 2 cu DJ 208 V, în afara localitatii  Patrauti, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane si vatamarea corporala a altor 4 persoane, ce au fost transportate la Spitalul Judetean Suceava.

Acesta precizeaza ca echipa operativa s-a deplasat la fata locului, ocazie cu care s-a constatat ca J. VASILE, în vârsta de 68 ani, din comuna Patrauti, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1310, în care se mai aflau alte 4 persoane, pe DJ 208 V, ajungând la intersectia cu DN 2, nu a acordat prioritate de trecere microbuzului marca Ford Club Wagon condus regulamentar din directia Suceava – Siret de catre C. GHEORGHE, de 55 de ani din municipiul Suceava, care l-a izbit în plin, lateral stânga, proiectându-l în afara partii carosabile.



„În urma impactului, a rezultat decesul numitei H. MARIANA de 38 de ani din comuna Patrauti, ranirea grava a 3 persoane si usoara a alteia, toate 4 fiind transportate la Spitalul Judetean Suceava. Aici, conducatorul auto al autoturismului Dacia 1310 a decedat, toate masurile de salvare fiind ineficiente”, spune comisarul sef Butnariu. În cursul zilei, a mai decedat înca o persoana dintre cele grav ranite.

Celalalt sofer a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si condus ulterior la Spitalul Judetean Suceava pentru a i se recolta probe biologice de sânge. Conducatorii auto si pasagerii nu purtau centurile de siguranta.

Seful Serviciului Politiei Rutiere Suceava a mai precizat ca autoturismul marca Dacia 1310 a fost avariat în proportie de 90%, iar microbuzul Ford Club Wagon, a fost avariat în partea din fata în proportie de 30%.  
 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version