FOTBAL : Ionut Popa a venit la Putna sa se roage pentru succesele Politehnicii Iasi


Intră acum și în grupul de

În ziua în care a împlinit 55 de ani, Ionut Popa, antrenorul formatiei Politehnica Iasi, a venit sa se roage la Putna, asa cum a obisnuit sa o faca în ultimii trei ani. Tehnicianul echipei din Copou a sosit la Putna însotit de fiica sa. Vizita la manastirea suceveana a durat foarte putin întrucât la ora 16 acesta avea programat un antrenament cu elevii sai. „Am venit  la Putna sa ma reculeg! Mi-am facut un obicei din asta în ultimii ani, de când sunt antrenor la Iasi. Acesta este al treilea an de când vin aici de ziua mea. Eu sunt mare patriot si mi se pare normal sa ma duc la mormântul celui mai mare român, Stefan cel Mare!“, a declarat Ionut Popa.

Tehnicianul iesenilor a spus ca pe lânga sanatate, îsi doreste de ziua sa înca sase puncte cu Poli, pentru a scapa de la retrogradare: „Ce mi-as putea dori? Sa fiu sanatos! Ah, si mai vreau macar sase puncte pâna la finalul campionatului, pentru a scapa Poli de retrogradare“. Popa a precizat ca nu va merge la Comisia de Apel pentru a-si sustine memoriul prin care cere reducerea suspendarii primite dupa ce l-a bruscat pe Mara: „Am spus ca de ziua mea nu ma duc la Comisie! Am facut un memoriu si va merge presedintele Sorin Boca sa-l sustina! Eu am venit la întâlnirea cu Stefan cel Mare!“

Întrebat de ce nu i-a adus la Putna si pe fotbalistii pe care îi antreneaza,  tehnicianul a spus ca „ unde este Popa este si Iasi-ul iar unde este Iasi-ul este si Popa”.

Seful bancii tehnice a Politehnicii crede ca „Putna este Ierusalimul neamului românesc” iar ctitorul acestei manastiri ar trebui sa reprezinte un model de barbatie. Ionut Popa a mai adaugat ca s-a rugat „pentru toti si pentru fiecare în parte”, incluzând aici si echipa nationala de fotbal a României care în opinia lui, la Euro 2008, poate fi „doar sus sau foarte jos”, ferindu-se de alte comentarii.


Intră acum și în grupul de