FOTBAL : Raraul s-a trezit la viata


Intră acum și în grupul de

Raraul Câmpulung Moldovenesc – FC Bârlad 1 – 0 (0-0)

La poalele Raraului, rezultatele pozitive apar doar sub amenintarea retrogradarii. Gruparea câmpulungeana a bifat vineri al treilea meci consecutiv fara înfrângere, dupa ce a trecut, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de formatia FC Bârlad, la finalul unui joc în care gazdele au alergat dupa victorie pâna în ultimele minute.

Presati de situatia ingrata din clasament, câmpulungenii au luat cu asalt jumatatea adversa înca din debutul meciului, dar s-au lovit de fiecare data de o aparare aglomerata a oaspetilor, astfel încât singura ocazie notabila a primei reprize i-a apartinut antrenorului-jucator Cristi Popescu, sutul acestuia din lovitura libera întâlnind însa bara portii bârladene.

Raraul si-a intensificat sarjele ofensive odata cu iesirea de la vestiare, dar Gherine, Lazar sau Ionita au trecut pe lânga deschiderea scorului. Golul izbavitor avea sa vina abia în minutul 85, când Gherine îi aseaza o minge ca pe tava nou-intratului Ionita, iar mijlocasul gazdelor îl învinge pe goalkeeper-ul advers cu un sut la coltul lung de la marginea suprafetei de pedeapsa.

În urma acestui succes, Raraul pastreaza deschis duelul de la distanta cu Laminorul Roman, principala contracandidata la ocuparea locului 15 în clasament.

CSM Raraul: Axinte – Tivodari, Popescu, Plecanciuc, Ilie – Andriuc, Vizitiu, Sârbu, Roxandari – Piticari, Gherine. Antrenor: Cristi Popescu. Au mai intrat: Ionita, Ciupercovici si Iftimie. 


Intră acum și în grupul de