FOTBAL : Juventus urca in prima jumatate a clasamentului


Intră acum și în grupul de

Juventus Falticeni – Ceahlaul II Piatra Neamt 2 – 1 (1 – 0)

Jucatorii falticeneni au facut un nou un pas spre îndeplinirea obiectivului stabilit la startul actualului sezon: clasarea între primele opt echipe ale seriei. În etapa de vineri, elevii lui Ovidiu Murariu au dispus pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de formatia Ceahlaul II, la capatul unui meci pe care l-au dominat copios.

Juventus avea sa deschida scorul la doar 15 minute de la fluierul de start, când Pacurari reia plasat o minge din interiorul careului. Sarabanda ocaziilor continua la poarta nemteana, dar Vrabie, Cozma, Constantin si Prisaca rateaza rând pe rând desprinderea gazdelor pe tabela.

Contrar cursului jocului, formatia secunda de sub Pietricica reuseste sa restabileasca egalitatea în minutul 60, prin Sofronie. Gazdele nu resimt însa socul primirii golului si acelasi Pacurari aduce victoria “alb-negrilor” cu un sut de la marginea careului.

Juventus Falticeni: Mihai – Sava, Streinu, Ciocârlan – Cozma, Zaremba, Constantin, Luchian, Vrabie – Pacurari, Prisaca. Antrenor: Ovidiu Murariu. Au mai intrat: Tomescu, Craiu, Munteanu si F. Ailenei. 


Intră acum și în grupul de