Masini tamponate in lant la Bunesti


Intră acum și în grupul de

Nu mai putin de cinci autoturisme s-au ciocnit luni dupa-amiaza, în zona Bunesti, blocând traficul timp de 20 de minute, soferul vinovat fiind transportat la spital în stare grava. Potrivit IPJ Suceava, marti, la ora 16.00, pe D.N. 2 în afara comunei Bunesti, P. DANUT, în vârsta de 37 ani, din comuna Vadu Moldovei, în timp ce conducea autoturismul marca „Dacia 1900”, datorita unei depasiri neregulamentare a patruns pe contrasens, intrând în coliziune frontala cu autoturismul marca „Ford Focus”, condus regulamentar de N. DINU, în vârsta de 31 ani, din municipiul Suceava.

În urma ciocnirii, „Dacia 1900” a ricosat în tirul marca „DAFF” cu semiremorca, în depasirea caruia se afla, condus în aceeasi directie de P. IORDACHE, în vârsta de 31 ani din municipiul Bacau. În urma impactului, auto „Ford Focus” a ricosat în auto marca „Opel Zafira”, care circula pe banda unu de mers, condus de P. SERGIU, în vârsta de 50 ani din municipiul Falticeni. Din directia Suceava – Falticeni se deplasa si autoutilitara marca „Iveco” condusa de D. ILIE, în vârsta de 34 ani, din municipiul Radauti, care pentru a evita impactul cu Dacia 1900 a virat, intrând în coliziune cu autotractorul marca „Volvo”, condus de M. CATALIN, în vârsta de 31 ani, din comuna Dorna Arini, care circula pe banda unu în aceeasi directie de mers si care a parasit carosabilul intrând pe spatiul din afara carosabilului.  

Soferul care a provocat ciocnirile, P. DANUT, a fost grav accidentat, necesitând pentru vindecare 30-35 zile îngrijiri medicale.  

Potrivit IPJ Suceava, toti conducatorii auto implicati purtau centura de siguranta, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Traficul a fost blocat în ambele sensuri între orele 17.20 – 17.40, pentru efectuarea cercetarii la fata locului, acest aspect fiind anuntat si la Centrul Infotrafic. 


Intră acum și în grupul de