Ciocnire intre trei autoturisme la capatul de linie maxi-taxi de la Sf. Ilie


Intră acum și în grupul de

Trei autoturisme s-au ciocnit dupa ce soferul unui microbuz nu a fost atent. Potrivit IPJ Suceava, duminica, în jurul orelor 14.10, pe D.J.209 C în interiorul localitatii Sfântu Ilie, comuna Scheia, A. Viorel, de 45 ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere categoriile „B,CE,DE” din 2003, în timp ce conducea microbuzul marca Mercedes Sprinter, când a ajuns în dreptul statiei capat de linie maxi-taxi, nu s-a asigurat corespunzator si nu a semnalizat schimbarea directiei de mers catre stânga, intrând în coliziune cu autoturismul marca VW Passat condus de catre P. Vladislaw, de 33 ani, din comuna Moara, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 1996, care circula regulamentar în aceeasi directie de mers si se angajase în depasirea acestuia.

Dupa impact, cele doua autovehicule au intrat în coliziune cu un microbuz marca Mercedes Sprinter, care se afla stationat pe sensul de mers. Minorul P. C., de 5 ani din municipiul Suceava, pasager în autoturismul VW Passat, a fost ranit.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Intră acum și în grupul de