Candidatii liberali din sase localitati sucevene, lansati oficial in cursa pentru primarii


Intră acum și în grupul de

Duminica, 20 aprilie, senatorul Tiberiu Prodan, candidatul Partidului National Liberal pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean Suceava, a participat la lansarile candidatilor liberali din mai multe localitati ale judetului.  

La Musenita, senatorul Prodan a deschis întâlnirea populara cu promisiunea ca echipa liberala a PNL care va veni la Primarie cu Bîrsan Dumitru primar, este cea mai buna echipa pe care vreun partid din comuna a prezentat-o în fata alegatorilor. “Oamenii sunt obositi de scandalul politic. Toti asteptam ca acest spectacol ieftin pe care îl ofera unii atotputernici ai zilei sa lase locul faptelor si proiectelor. Noi liberalii, muncim în liniste pentru dezvoltarea judetului Suceava.”

Întâmpinat cu caldura de locuitorii din Poieni Solca, Tiberiu Prodan, candidatul Partidului National Liberal pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean Suceava, a anuntat deblocarea finantarii pentru un pod pe structura metalica ce va ajuta traficul în zona. Primarul în functie, Jucan Simion este si candidatul PNL, acesta având cele mai mari sanse de reusita, având si o echipa de consilieri de toata isprava.

“Sucevita este mai frumoasa decât Branul. Oamenii de aici trebuie sa traiasca din turism. Si sa traiasca bine. Turismul este în strânsa legatura cu infrastructura. Mihai Hrehorciuc va fi primarul care va dezvolta infrastructura: asfalt, statie de epurare, iluminat public. Cu cât vom reusi sa oferim turistilor conditii mai bune, cu atât vor fi dispusi sa lase mai multi bani la noi, în Sucevita”, a declarat senatorul Prodan.

Tiberiu Prodan, în fata unei audiente numeroase, a lansat în cursa pentru câstigarea Primariei Falticeni pe Constantin Bulboaca. Senatorul Prodan a tinut sa aminteasca ca loviturile unor tradatori nu pot distruge o echipa, ci dimpotriva, o întareste. “Acum 4 ani, Tofan nu a iesit primar ca a fost el un Fat-Frumos, ci pentru ca a avut o echipa câstigatoare. Aceeasi echipa, astazi, s-a mobilizat sa îl scoata primar pe Constantin Bulboaca”.  

Senatorul Tiberiu Prodan, însotit de Angela Zarojanu, Mihai Steiciuc si Brândusel Nichitean au salutat gospodarii care au tinut sa participe la lansarea candidatilor PNL din orasul Liteni si comuna Capu Câmpului. Daca la Liteni, Ciubataru Constantin a venit cu o echipa de oameni eficienti, dinamici si buni gospodari, la Capu Câmpului, Bîrsan Maria, candidata PNL s-a remarcat prin hotarârea de a câstiga lupta electorala. Ca absolventa a Facultatii de Administratie Publica, are stiinta de a transforma Primaria din Capu Câmpului într-un partener de dialog al satenilor, într-un sprijin real fata de problemele de zi cu zi ale comunitatii.

Biroul de presa al PNL            


Intră acum și în grupul de